Om os

Presseadgang til Kulturnatten og Den Lille Kulturnat

Her kan du læse mere om presseadgang, finde de nyeste pressemeddelelser og downloade billeder til brug ved omtale af Kulturnatten eller Den Lille Kulturnat.


Er du journalist eller indholdskreatør, er du meget velkommen til at deltage i Foreningen Kulturnattens arrangementer i redaktionelt øjemed.

Bemærk at du skal have presseakkreditering for at kunne deltage, pressekort giver ikke adgang.
Har du presserelaterede spørgsmål, eller ønsker du presseakkreditering til Kulturnatten eller Den Lille Kulturnat, er du meget velkommen til at kontakte:

Presseansvarlig

Katrine Clante
Telefon: 22 60 65 38
Mail: [email protected]​​​​​​​​​

Sekretariatsleder

Marie Myschetzky
Telefon: 23 24 99 14
Mail: [email protected]

Brug af billeder

Her kan du finde og downloade billeder og vores aktuelle plakat.
Tidligere plakater kan ses i arkivet her

Foreningen Kulturnattens billeder må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af Kulturnatten eller Den Lille Kulturnat. Billederne må ikke anvendes i kommerciel eller privat sammenhæng.

Ved brug af vores billeder skal billedets fotograf altid krediteres, fotografen er angivet i fotofilen. Det er brugerens ansvar, at billedet krediteres korrekt.

Bliv opdateret på Kulturnatten og Den Lille Kulturnat

Vil du gerne vide mere om Foreningen Kulturnattens aktuelle begivenheder, kan du finde vores seneste pressemeddelelser her på siden.

Hvis du ikke allerede modtager vores pressemeddelelser, men gerne vil modtage dem fremadrettet, så skriv endelig til [email protected].